Ön itt áll most:

Magunkról

Hát igen. Ez a legnehezebb. Vagy a legkönnyebb? A galériák feltöltése oly egyértelmű, akkor ez sem lehet gond. Írhatnám a sablonszövegeket : "elhivatott", "csak az ügyfeleinek él", "magas szintű precizitás", "évszázadokra visszanyúló tapasztalat", "folyamatos technológiai fejlődés", " a legképzettebb szakértő gárda", és sorolhatnám. De szerintem ez felesleges. Igazán senki sem erre kíváncsi. Számít a múlt, de most zengjünk arról ódákat, hogy nem ma kezdtük? Hogy nem itt, és nem egyből így? Vagy hogy mennyi-mennyi sikeresen kivitelezett munka áll a hátunk mögött? Milyen sok elégedett ügyfél? Na és persze pár elégedetlen, ezzel együtt kell élni, be kell ismerni.

Szerintünk a legfontosabb a munkakapcsolatban a kontaktus, a személyes kapcsolat, a bizalom. Ha ez nincs meg, nem lesz hosszútávú az együttműködés. A mai világban a  minőség már nem lehet kérdés, azt egyszerűen nyújtani kell, kötelező. Minőségi munka nélkül nem sok jövője van a piaci szereplőnek. A kapacitás? A rugalmasság? Versenyképes ár?  Igen, ezek is fontosak, és rendelkezünk velük. Gépeink között van 320 cm széles oldószeres nyomtató, van táblanyomó, több 160 cm széles nagy felbontású nyomtató, feldolgozógépek. Ehhez képest viszonylag kis létszámmal, közvetlen kontaktussal oldunk meg rugalmasan minden feladatot. A nálunk dolgozó embereknek nem az a feladatuk hogy a szakmai, technológiai fejlődést folyamatosan nyomon kövessék. Ez a vezetőség dolga. Munkatársaink a meglévő, vagy bevezetésre kerülő technológiákat sajátítják el, használják minél magasabb szinten, profin, folyamatosan tanulva, fejlődve benne. Mert mindig van benne új. Mindig lehet tanulni valamit. Büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk dolgozó munkatársak 90%-a itt kezdte a szakmát, itt szerzett gyakorlatot, szakmai tudást, és lojális is maradt hozzánk. Gárdánk nem változik folyamatosan, a szakmai tudást, hűséget megbecsüljük. Ügyfeleinkkel "együttélve", közösen oldjuk meg a feladatokat. Na tessék, csak bekerült egy sablon mondat.

Amennyiben szeretne minket kipróbálni, szeretne velünk együtt dolgozni, kérjen árajánlatot, személyes találkozót, megbeszélést, készségesen állunk rendelkezésére.